Rodzaj obróbki
Kiełbasa parzona, wędzona, podsuszana średniorozdrobniona
Skład
100 g produktu wyprodukowano ze 117 g mięsa wieprzowego z rozbioru łopatki, szynki i boczku i 12 g mięsa wołowego z rozbioru łopatki.
Charakterystyka smaku
Smak mięsa wieprzowego wędzonego lekko słony, wyczuwalne przyprawy czosnek, papryka, pieprz.
Przeznaczenie
Produkt unikalny z uwagi na swoją długość i wyjątkowy smak. Starannie wędzona i suszona kiełbaska jest wyśmienita jako przekąska.
Oszczędzaj z Dominikiem
Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.
Znajdź najbliższy sklep
Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.