Kiełbasa zwyczajna

Wędliny

Rodzaj obróbki

Kiełbasa średniorozdrobniona parzona wędzona

 

Skład

Mięso wieprzowe 74% z rozbioru łopatki, szynki i boczku, mięso wołowe 7% z rozbioru łopatki wołowej.    

Charakterystyka smaku

Charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa wieprzowego, wędzonej, parzonej. Smak lekko słony, wyczuwalne przyprawy: czosnek, papryka, pieprz.

 

Przeznaczenie

Kiełbasa produkowana od wielu lat z niezmienną recepturą. Cieszy się dużym zainteresowaniem i ma wielu wiernych Klientów. Doskonale smakuje podana na ciepło z wody, z patelni, z rusztu. Można użyć ją również jako dodatek do dań, zastosowań ma niezliczenie wiele. 


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...