Nóżki wieprzowe
Nóżki wieprzowe to znaczna część powięzi, chrząstek, błon oraz mięsa z dużym przerostem tłuszczowym. Mają delikatny słodki smak i swoisty za...
Nóżki wieprzowe to znaczna część powięzi, chrząstek, błon oraz mięsa z dużym przerostem tłuszczowym. Mają delikatny słodki smak i swoisty za...
Łopatka jest górną częścią kończyny przedniej. Ma łagodny zapach i smak. Ma kolor od jasnoróżowego do czerwonego oraz średni przerost tłuszc...
Jest ona karkowym odcinkiem schabu. Cechuje ją delikatny lekko słodki smak i zapach. Najczęściej wykorzystywana jest do pieczenia i grillowa...
Golonka pochodzi z kończyny przedniej, jej środkowej części. Smak jest lekko słony, ale delikatny. To część tuszy wieprzowej, która zawiera...
Żeberka wycinane są w formie płatów. Smak jest lekko słony. Posiadają bardzo delikatne mięso, kości żebrowe oraz przerost tłuszczowy. Mają k...
Głowa wieprzowa to cienkie pasma mięsa z przerostem tłuszczowym i powięziami oraz grubą warstwą skóry. Mięso ma barwę różową, tłuszcz jasnor...
Ogon wieprzowy składa się głównie z drobnych kostek, chrząstek i niewielkiej ilości mięsa i tłuszczu otoczonych cienką skórą. Ma jasnokremow...
Boczek wycinany jest z dolnej części tuszy wieprzowej. Smak jest lekko słony, swoisty. Zawiera znaczną ilość tłuszczu, ale ma wiele zastosow...
Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.
Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...